lundi 14 mars 2011

Let's talk cooking

Christmas Menu
------------------------
I know it's been over three months since we celebrated Christmas, but I want to share the menu that I prepared.
During The season of Christmas, I always liked french traditions : " les marchés de Noël ", the lights of decorations of streets, the oysters, the shellfishes, " le foie gras ", the  festive tables...
I specialy liked preparing so many delightful meals that celebrate the season.
I liked noël, not in religion way, I'm muslim :-) But by sharing good time and savouring meals with friends and family.

This year it was with my man, my sister and my uncle ( restaurant owner ) so it was necessary to assure :-)

=> Table decoration

       


=> Starters : 

"Brochettes : Noix de saint jacques, saumon et gamba"
"Verrines avocat au Guacamole, fromage aux herbes et crème fraiche et saumon fumé"
"Petites tartines aux rillettes de saumon, fromages aux herbes, surimi, feta, et tarama"
 
 

=> Plate : "Paëlla"


=> Dessert : 
     - "Mousse aux deux chocolats", "Brochette fruits" et nappage chocolat



4 commentaires:

  1. mmmmmm looks yummy :D décor très réussi ;) bisous

    RépondreSupprimer
  2. wow!! it's look very delicious!!
    un vrai chef :)
    bisouu

    RépondreSupprimer
  3. Merci Samia, je suis loin d'être chef !!!j'aime faire la cuisine, surtout préparer des plats étrangers, découvrir d'autre saveurs, je suis surtout une copieuse :)quand je mange dans un restaurant, je fouille bien la bouffe et je refais chez moi :) Mais je reste fidèle à la cuisine marocaine, savoureuse, bien épicée et surtout mtiwla :)

    RépondreSupprimer